سیر سیاه اصلی 1

خواص سیر سیاه چیست؟ معرفی 9 خاصیت فوق‌العاده آن برای بدن

از آنجاکه سیر دارای خواص ضدالتهابی، ضدباکتری و ضدقارچی است، می‌تواند به پیشگیری و درمان عفونت‌های رحمی کمک کند. در ضمن به یاد داشته باشید که خوردن سیر به صورت ناشتا، می‌تواند برای گوارش بعضی‌ زنان اذیت‌کننده باشد پس به صورت متعادل آن را مصرف کنید. سیر ترشی یک ترشی بسیار قوی و غلیظ است و ترکیبات آنتی‌اکسیدانی و ضدالتهابی آن بیشتر از سیر خام است.

با این حال، سیر سیاه باید مکمل یک رژیم غذایی متعادل و ورزش باشد، زیرا هیچ غذایی به تنهایی نمی‌تواند کاهش وزن را تضمین کند. بدن انسان می تواند از طریق عملی که هموستاز  نامیده می شود میزان قند خون را کنترل کند. اما اگر بدن درست عمل نکند و هموستاز به خوبی انجام نشود، بیشتر شدن قند خون از حد استاندارد باعث بیماری دیابت می‌شود. سیر سیاه باعث بهبود عمل هموستاز در خون شده و قند خون را کنترل می کند.

سیر سیاه از طریق فرآیند تخمیر و نگهداری در دمای بالا (حدود ۶۰ تا ۹۰ درجه سانتی‌گراد) و رطوبت کنترل‌شده طی چند هفته تا چند ماه تولید می‌شود. این فرآیند باعث می‌شود که سیر سیاه رنگ تیره، طعم ملایم‌تر و شیرین‌تری داشته باشد و همچنین میزان آنتی‌اکسیدان‌های آن افزایش یابد. این موضوع با تقویت سیستم گوارشی سالم و بهبود جذب مواد مغذی می تواند در کاهش وزن نیز موثر باشد. در حالی که سیر سیاه می تواند مکمل یک برنامه کاهش وزن باشد، ضروری است که آن را با یک رژیم غذایی متعادل، ورزش منظم و عادات سبک زندگی سالم برای همراه کنید. با بهبود متابولیسم و کمک به تنظیم چربی، سیر سیاه می تواند به بدن در پردازش موثرتر چربی ها کمک کند.

اگر بخواهید طعمی جدید به غذاهای نمکی، ترش‌مزه یا هر غذای غیرشیرین دیگری بدهید، سیر سیاه یکی از جالب‌ترین انتخاب‌ها به حساب می‌آید. از سوی دیگر، رد پای این خوراکی خوش‌عطر و طعم در تقریبا تمام فروشگاه‌های سراسر آسیا از مغازه‌های کوچک و محلی گرفته تا فروشگاه‌های زنجیره‌ای بزرگ پیدا می‌شود،. ناگفته نماند که پیش از این در کتاب کاله، خواص انبوهی ماده غذایی مغذی دیگر مانند خواص بادام زمینی، خواص دانه چیا، خواص زنجبیل و خواص انبه را هم بررسی کرده‌ایم.

برای بهره‌برداری بیشتر از خواص سیر، بهتر است آن را به صورت خردشده یا له‌شده مصرف کنید، چراکه این کار به آزاد شدن ترکیبات فعال سیر کمک می‌کند. برخی مطالعات نشان داده است که سیر پخته نیز می‌تواند به کاهش خطر ابتلاء به برخی انواع سرطان کمک کند، این خاصیت به دلیل وجود ترکیباتی مانند دی‌آلیل دی‌سولفید است که در اثر حرارت آزاد می‌شود. به عنوان مثال، سیر سیاه ترکیباتی مانند آلیسین را دارد که گاهی اوقات می تواند منجر به ناراحتی گوارشی از جمله نفخ، گاز یا ناراحتی معده، به ویژه در افرادی شود که معده حساس دارند. کسانی که مستعد رفلاکس اسید هستند نیز ممکن است متوجه افزایش علائم شوند، زیرا گاهی اوقات سیر می تواند اسفنکتر تحتانی مری را شل کند و به اسید معده اجازه دهد تا بالا برود. اگر معده شما حساس است (مثلا زخم معده یا ریفلاکس اسید دارید) باید از مصرف سیر خام پرهیز کنید.

این ماده با مقادیر بالای آنتی‌اکسیدان‌ها و ترکیبات ضد التهابی، می‌تواند در کاهش خطر بیماری‌های قلبی و عروقی مؤثر باشد. مطالعات نشان داده‌اند که مصرف منظم سیر سیاه می‌تواند به صورت مؤثری فشار خون را پایین بیاورد و به‌ویژه در افرادی که به فشار خون بالایی مبتلا هستند، مفید واقع شود. سیر سیاه سرشار از آنتی اکسیدان‌هایی مانند اس-آلیل سیستئین است که با بهبود سطح کلسترول و کاهش فشار خون همراه است.

سیر سیاه شیرین است و مزه بدی در هان شما باقی نمی گدارد و به راحتی خورده می شود. می توانید از سیر سیاه در آشپزی و روی پتیزا و نان تست میل کنید و یا می توانید سیر سیاه را به صورت درسته با غذا میل کنید و یا آن را خشک کنید و به صورت خشک مصرف کنید. در این مطلب از داروخانه آنلاین مثبت سبز، به معرفی سیر سیاه و پرسش‌های پر تکرار مرتبط با آن پرداختیم. استفاده از سیر سیاه در زندگی روزمره بسیاری از مردم، چندان رایج نیست؛ اما می‌تواند طعم خاصی را به تمام طعم‌هایی که تا به حال امتحان کرده‌اید و می‌شناسید، اضافه کند.


سیر سیاه شامپو
سیر سیاه شرکتی
سیر سیاه شرکت oab
سیر سیاه شده
سیر سیاه فرآوری شده
سیر سیاه در شیردهی
سیر سیاه در شیراز
سیر سیاه صادراتی
سیر سیاه صبح ناشتا
خوردن سیر سیاه صبح ناشتا